Geurflejes | Frosted Wit Collectie | Musk Sandalwood

18,00 incl. btw

Dompel jezelf onder in de betoverende geuren van de natuur met onze Label My Light geurstokken uit de Frosted Wit Collectie. Deze musk sandalwood geur is een verfijnde combinatie van dierlijke, aardse en houtachtige tonen, verrijkt met de warmte van sandelhout. Laat deze geurstokken een sfeer van rust en harmonie in je huis brengen.

Levering tussen do 25 Jul 2024 en vr 26 Jul 2024
besteld in 8 Uren 29 Minuten = wordt wo 24 Jul 2024 verzonden en geleverd tussen 1 en 2 dagen

1 op voorraad

Koop dit product nu en verdien 18 Punten!

EAN: 2000000170831 SKU: 10112 Categorieën: , Tags: ,

Product Aanvraag

Vraag hier je prijsofferte aan voor dit product. Vul in het formulier bij (vraag) in welke kleur, foto's of decoratie je er in verwerkt wil hebben.
Let hier wel bij op zodra je de offerte aanvraagt. Wij enkel een offerte maken met onze prijzen. Deze offerte is geen bestelling. Je krijgt de offerte in je mailbox zodra je hier een akkoord op geeft vragen wij je om de offerte te ondertekenen en deze aan ons terug te bezorgen zodra de getekende offerte bij ons terug binnen is dan hebben we een definitief akkoord en is je offerte bevestigd en word deze om gezet naar een bestelling. We zorgen er voor dat je bestelling nu zo spoedig mogelijk gemaakt wordt. mogelijke bij keuze van een foto vragen wij dan enkel om een foto bestand te bezorgen dit kan in het formaat: (.tiff, .jpeg, .jpg, .svg ) We vragen bij voorkeur om een (.tiff) bestand te sturen om de kwaliteit van de afbeelding te bewaren.