Seizoens- en Partijhandel Producten Garantie

Welkom bij Windels Green & Deco Resin! We streven ernaar om hoogwaardige seizoens- en partijhandel producten te leveren die aan uw verwachtingen voldoen. Onze garantie zorgt ervoor dat u met vertrouwen bij ons kunt winkelen. Hier vindt u informatie over onze garantievoorwaarden.

Garantievoorwaarden:

  1. Kwaliteitsgarantie: We garanderen de kwaliteit van al onze producten. Mocht u een product ontvangen dat defect is of niet aan uw verwachtingen voldoet, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst contact met ons op via info@windelsgreen-decoresin.com of bel ons op +3211753319.
  2. Retourbeleid: Als u besluit een product te retourneren vanwege kwaliteitsproblemen, zullen wij u graag helpen met het retourproces. Neem contact met ons op voor retourinstructies.
  3. Garantieperiode: De garantieperiode varieert afhankelijk van het type product. Neem contact met ons op voor specifieke informatie over de garantieperiode van het product dat u heeft gekocht.
  4. Uitzonderingen: Let op dat de garantie niet van toepassing is op schade als gevolg van onjuist gebruik, misbruik of normale slijtage.

Contactgegevens:

Heeft u vragen over onze garantievoorwaarden of wilt u een garantieclaim indienen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen!

Bedankt dat u voor Windels Green & Deco Resin heeft gekozen voor uw seizoens- en partijhandel producten.

Oh, hallo daar
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in om elke maand gewelidige informatie te ontvangen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.