Avondmarkt Oosteeklo

Assenede Dorpstraat, Oosteeklo, Oost-Vlaanderen, Belgium

🎉 Kom naar de Avondmarkt in Oosteeklo op dinsdag 20 augustus 2024! 🎉 Van 17:00 tot 22:00 zijn we aanwezig met een geweldige selectie van onze handgemaakte epoxyhars decoraties en heerlijke zelfgemaakte geurkaarsen. ✨🕯️ Onze producten zijn uniek en met veel liefde gemaakt, perfect om je huis mee te decoreren of als cadeau! 🎁 Mis [...]

Product Aanvraag

Vraag hier je prijsofferte aan voor dit product. Vul in het formulier bij (vraag) in welke kleur, foto's of decoratie je er in verwerkt wil hebben.
Let hier wel bij op zodra je de offerte aanvraagt. Wij enkel een offerte maken met onze prijzen. Deze offerte is geen bestelling. Je krijgt de offerte in je mailbox zodra je hier een akkoord op geeft vragen wij je om de offerte te ondertekenen en deze aan ons terug te bezorgen zodra de getekende offerte bij ons terug binnen is dan hebben we een definitief akkoord en is je offerte bevestigd en word deze om gezet naar een bestelling. We zorgen er voor dat je bestelling nu zo spoedig mogelijk gemaakt wordt. mogelijke bij keuze van een foto vragen wij dan enkel om een foto bestand te bezorgen dit kan in het formaat: (.tiff, .jpeg, .jpg, .svg ) We vragen bij voorkeur om een (.tiff) bestand te sturen om de kwaliteit van de afbeelding te bewaren.