Over ons

Over mij

Andy Windels: De Passievolle Ondernemer Achter Windels Green & Deco Resin

Maak kennis met Andy Windels, een gedreven ondernemer met een passie voor zowel de natuur als kunst. Op 31-jarige leeftijd heeft Andy een opmerkelijke reis afgelegd in de wereld van ondernemerschap en heeft hij een bedrijf gecreëerd dat de schoonheid van beide werelden samenbrengt.

Andy begon zijn ondernemersreis in 2016 als verkoper, waarbij hij verse groenten en heerlijke walnoten zowel fysiek als online aanbood. Gedurende zeven jaar bouwde hij niet alleen aan zijn vaardigheden als verkoper, maar ontwikkelde hij ook een diepe liefde voor de producten die hij aanbood. Zijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid was onmiskenbaar en vormde de basis voor zijn toekomstige ondernemingen.

In juli 2023 zette Andy een nieuwe mijlpaal in zijn ondernemerscarrière door Windels Green & Deco Resin op te richten als bijberoep. Met dit nieuwe avontuur bracht hij zijn liefde voor de natuur en zijn passie voor kunst samen. Het bedrijf, gevestigd in het prachtige Hamont-Achel, België, biedt een scala aan unieke producten, waaronder fruit, decoratieve kunstwerken gemaakt van epoxyhars en seizoensgebonden partijhandel.

Andy’s visie is om mensen te inspireren en de schoonheid van de natuur in hun dagelijks leven te brengen door middel van zijn ambachtelijke creaties. Zijn oog voor detail en zijn streven naar perfectie komen tot uiting in elk stuk dat hij produceert.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige decoratie, sieraden, vers fruit of verse groenten, dan is Andy Windels de naam om te onthouden. Zijn bedrijf, Windels Green & Deco Resin, staat garant voor kwaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid.

En als dat nog niet allemaal genoeg is, doet hij ook nog eens partijhandel er bij. Hij gaat opzoek naar geschikte artikelen om zijn fysieke als zijn online winkel te vullen met verschillende artikelen, zoals kledij, schoen, speelgoed & huishoudelijke artikelen voor huis en tuin.

Voor vragen, speciale verzoeken of gewoon om kennis te maken, kunt u contact opnemen met Andy via info@windelsgreen-decoresin.com of telefonisch op +3211753319. U bent ook van harte welkom om het bedrijf persoonlijk te bezoeken op Beukenlaan 8, 3930 Hamont-Achel, België. De passie van Andy en zijn liefde voor zijn vak staan garant voor een warm welkom en een unieke winkelervaring.

Neem contact op

Oh, hallo daar
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in om elke maand gewelidige informatie te ontvangen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.