Verzend en afhaal beleid

Windels green & deco resin Bestelbeleid: Verzenden of Afhalen van Bestellingen

 

Beste klanten,

Bij Windels green & deco resin streven we ernaar om een soepele en gemakkelijke winkelervaring te bieden. Daarom willen we u graag informeren over ons beleid met betrekking tot het verzenden en afhalen van bestellingen. Lees alstublieft de onderstaande informatie zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst.

Verzenden van Bestellingen:

1. Verzendlocaties: Wij verzenden momenteel naar adressen binnen België & Nederland. Houd er rekening mee dat we mogelijk niet naar alle regio’s verzenden. U kunt dit controleren tijdens het afrekenen.

2. Verwerkingstijd: Na ontvangst van uw bestelling, streven we ernaar om uw producten zo snel mogelijk te verwerken. De verwerkingstijd kan variëren, maar we streven ernaar om uw bestelling binnen 1-3 werkdagen na ontvangst te verzenden.

3. Verzendmethoden en -kosten: Wij bieden verschillende verzendopties aan, variërend van standaard tot express levering. De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van uw bestelling en het bezorgadres. U kunt de verzendkosten en -opties bekijken tijdens het afrekenen.

4. Verzendbevestiging en tracking: Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging met een trackingnummer. Met dit trackingnummer kunt u de voortgang van uw pakket volgen tot aan de levering.

5. Levertijd: De levertijd varieert afhankelijk van de gekozen verzendmethode en uw locatie. In de meeste gevallen kunt u uw bestelling binnen 5 werkdagen verwachten. Houd er echter rekening mee dat vertragingen kunnen optreden als gevolg van onvoorziene omstandigheden, zoals weergerelateerde problemen of verkeersstoringen.

Afhalen van Bestellingen:

1. Beschikbaarheid van afhalen: Afhalen is mogelijk bij onze winkel op Beukenlaan 8, 3930 Hamont-achel of Mulderstraat 2, 9968 Assenede België. Tijdens het afrekenen kunt u de optie selecteren om uw bestelling op te halen.

2. Bevestiging van afhaal: Zodra uw bestelling gereed is voor afhaling, ontvangt u een bevestigingsbericht via e-mail of sms. Gelieve deze bevestiging te tonen bij het afhalen.

3. Afhaaltijd: U kunt uw bestelling afhalen tijdens onze openingstijden. Zorg ervoor dat u de afhaaltijd vermeld in de bevestiging respecteert.

4. Identificatie en volmacht: Als u uw bestelling niet persoonlijk kunt afhalen, kunt u iemand anders toestemming geven om dit namens u te doen. Deze persoon moet een kopie van de bevestigingsmail en een geldig identiteitsbewijs meenemen om de bestelling op te halen.

Retourneren en Omruiling:

Voor informatie over het retourneren en omruilen van producten, verwijzen we u graag naar ons retourbeleid op onze website.

Wij hopen dat deze informatie u helpt bij het begrijpen van ons beleid met betrekking tot het verzenden en afhalen van bestellingen. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Dank u voor uw vertrouwen in Windels green & deco resin. We waarderen uw zaken en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Oh, hallo daar
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in om elke maand gewelidige informatie te ontvangen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.