Geur stokjes & kaarsen van label my light uit Eindhoven

Geur stokjes & kaarsen

van 

Label my light (Uit Eindhoven)

Beste Windels Green & Deco Resin,

Welkom op onze pagina gewijd aan de prachtige geurproducten van Label My Light uit Eindhoven! Bij Windels Green & Deco Resin streven we ernaar om onze klanten een unieke ervaring te bieden met hoogwaardige geurkaarsen en geurstokjes, allemaal vervaardigd met passie en toewijding.

Label My Light: Natuurlijke Geuren, Duurzame Prijzen

Onze collectie geurproducten van Label My Light is zorgvuldig samengesteld om uitzonderlijke geuren te leveren, allemaal afkomstig van natuurlijke producten. De geurkaarsen en geurstokjes zijn doordrenkt met unieke aroma’s die de warmte en schoonheid van de natuur omarmen.

 

 

Musk sandalwood

100 ml – €15,50

250ml – €25,00

500ml – €40,00

 

Orchid Amber

100 ml – €22,50

Waarom Label My Light?

  1. Natuurlijke Producten: Label My Light gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten om verbluffende geuren te creëren. Dit zorgt niet alleen voor een aangename geur, maar ook voor een milieuvriendelijke keuze.

  2. Duurzame Prijzen: Wij geloven in eerlijke handel en duurzame prijzen. Onze geurproducten van Label My Light zijn betaalbaar, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Een luxueuze ervaring hoeft niet onbetaalbaar te zijn.

  3. Originele Producten: De geuren van Label My Light zijn gebaseerd op originele, natuurlijke bronnen. Dit maakt elke kaars en elk stokje uniek en verbindt je met de essentie van de natuur.

 

Ga naar onze geweldige geuren

Ontdek Onze Geurwereld

Bezoek onze winkel op Beukenlaan 8, 3930 Hamont-Achel, België, en laat je zintuigen verwennen door de betoverende geuren van Label My Light. Of neem een kijkje op onze website windelsgreen-decoresin.com voor het volledige assortiment.

Voor vragen of bestellingen zijn we bereikbaar via e-mail op info@windelsgreen-decoresin.com of telefonisch op +3211753319.

 

“Windels Green & Deco Resin – Waar Natuur en Schoonheid Samenkomen.”

– Andy Windels

Oh hallo daar 👋 Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in om elke maand gewelidige informatie te ontvangen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Oh, hallo daar
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in om elke maand gewelidige informatie te ontvangen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.