Epoxyhars Garantie

Garantie voor Epoxyhars Producten

Bij Windels Green & Deco Resin streven we ernaar hoogwaardige epoxyharsproducten te leveren die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. We hebben vertrouwen in de kwaliteit van onze producten, maar begrijpen ook dat er af en toe problemen kunnen ontstaan. Daarom bieden we de volgende garantievoorwaarden:

1. Kwaliteitsgarantie

We garanderen dat al onze epoxyharsproducten zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen. Mocht je echter een product ontvangen dat defect is of niet aan onze kwaliteitsstandaarden voldoet, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op via info@windelsgreen-decoresin.com of bel ons op +3211753319.

2. Retourbeleid

Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je het product binnen 30 dagen na ontvangst retourneren, op voorwaarde dat het in ongebruikte en verkoopbare staat verkeert. De kosten voor retourzending zijn voor jouw rekening. Neem voor het retourneren van een product contact op met onze klantenservice voor instructies.

3. Reparatie of Vervanging

Indien een product binnen de garantieperiode defect raakt als gevolg van materiaal- of fabricagefouten, zullen we het product kosteloos repareren of vervangen, naar ons eigen oordeel. Neem contact op met onze klantenservice voor verdere assistentie.

4. Uitgesloten van Garantie

Deze garantie dekt geen schade als gevolg van onjuist gebruik, misbruik, nalatigheid, ongevallen of normale slijtage. De garantie dekt ook geen schade veroorzaakt door externe factoren, zoals onjuiste opslag- of omgevingsomstandigheden.

5. Contactgegevens

Windels Green & Deco Resin Beukenlaan 8, 3930 Hamont-achel, België E-mail: info@windelsgreen-decoresin.com Telefoon: +3211753319 Website: windelsgreen-decoresin.com

Oh, hallo daar
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in om elke maand gewelidige informatie te ontvangen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.