Verzendingen

Beste klant,

Dank voor je interesse in onze producten. Hier is de informatie over onze verzendingen:


Verzendingen met My Parcel België

Wij vertrouwen op My Parcel België voor het verzenden van onze producten. Om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig bij jou aankomt, nemen wij de nodige stappen om alle producten zorgvuldig te verpakken.

Koerier: DPD

Onze verzendingen worden behandeld door DPD, een betrouwbare koeriersdienst. Zodra je bestelling ons afhaalpunt bij een DPD-locatie verlaat, wordt deze naar het door jou gekozen adres gestuurd. Als je niet thuis bent, biedt DPD flexibele opties, zoals levering bij de buren of bij een afhaalpunt in jouw buurt.

Verzendingstermijn

We streven ernaar om alle bestellingen binnen 48 uur te verzenden, met uitzondering van onze epoxyhars producten. Deze kunnen iets langer duren, maar we doen ons best om ze binnen 7 dagen te versturen. De specifieke verzendduur voor elk product is te vinden op de productpagina.

Vers producten en Afhalen

Houd er rekening mee dat verse producten niet worden verzonden en alleen beschikbaar zijn voor afhaling in onze winkel te Hamont-Achel. Epoxyhars kan zowel worden verzonden als worden afgehaald, maar alleen in het afhaalpunt te Oosteeklo.

Track en Trace

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met een track en trace code. Hiermee kun je de voortgang van je zending volgen en anticiperen op de levering.

Voor verdere vragen of assistentie kun je altijd contact met ons opnemen via info@windelsgreen-decoresin.com of telefonisch op +3211753319.

Bedankt voor het vertrouwen in Windels Green & Deco Resin!

Oh, hallo daar
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in om elke maand gewelidige informatie te ontvangen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.