Sponsoring

Sponsormogelijkheden met

Windels Green & Deco Resin

Dank voor je interesse in sponsoring door Windels Green & Deco Resin! We zijn enthousiast om samen te werken en jouw vereniging te ondersteunen. Als gepassioneerde verkoper van decoratie en sieraden gemaakt uit epoxyhars, verse groenten, fruit, noten & kruiden, en een vast assortiment geurkaarsen, zijn we toegewijd aan het ondersteunen van lokale gemeenschappen en initiatieven.

Waarom samenwerken met ons?

Als een in Hamont-Achel gevestigd bedrijf, zijn we geworteld in de lokale gemeenschap en streven we ernaar om lokale initiatieven te ondersteunen.

Bij Windels Green & Deco Resin geloven we in duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Door met ons samen te werken, draag je bij aan een groenere toekomst.

Ons assortiment biedt een verscheidenheid aan producten die aantrekkelijk zijn voor diverse doelgroepen, waardoor we een brede basis kunnen bereiken.

Hoe kunnen we jouw vereniging sponsoren?

We kunnen financiële bijdragen leveren aan jouw vereniging om evenementen te organiseren, benodigdheden aan te schaffen of andere initiatieven te ondersteunen.

 Onze producten kunnen worden gedoneerd als prijzen voor loterijen, veilingen of als beloningen voor deelnemers aan evenementen.

We kunnen samenwerken aan promotiecampagnes waarbij we jouw vereniging onder de aandacht brengen bij onze klantenkring en vice versa, wat kan resulteren in meer exposure voor beide partijen.

Wij kunnen evenementen van jouw vereniging sponsoren door bijvoorbeeld producten te leveren voor verkoop op het evenement of door reclame te maken voor het evenement op onze kanalen.

We kijken ernaar uit om met jouw vereniging samen te werken en een positieve impact te maken in onze gemeenschap.
Neem gerust contact met ons op via sponsoring@windelsgreen-decoresin.com of bel ons op +3211753319 om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakt sponsoraanbod te creëren dat past bij de behoeften van jouw vereniging.
Samen kunnen we prachtige dingen bereiken!

Oh, hallo daar
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in om elke maand gewelidige informatie te ontvangen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.