Geschenken & cadeaus

Geschenken & cadeaus

Ontdek de perfecte geschenkmanden en leuke cadeau-opties bij Windels Green & Deco Resin! Onze met zorg samengestelde collectie biedt een scala aan unieke en handgemaakte items, perfect om je dierbaren te verrassen. Laat je inspireren door onze creatieve combinaties, zoals de prachtige epoxyhars fleshouder met bijpassende onderleggers, vergezeld van een heerlijke fles wijn en bijpassende wijnglazen voor een gezellige avond.

Of kies voor onze stijlvolle Zeeppompje-set, compleet met handzeep, washand en handdoek, voor een vleugje luxe in de badkamer. Voor liefhebbers van heerlijke geuren hebben we ook geurflesjes uit epoxyhars, gevuld met de betoverende aroma’s van Label My Light, een lokale favoriet uit Eindhoven.

Elk geschenk bij Windels Green & Deco Resin wordt met liefde en oog voor detail samengesteld. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar, onze geschenkmanden en cadeau-opties brengen vreugde en originaliteit naar elke gelegenheid. Bestel nu en geef een uniek cadeau dat de ontvanger zeker zal waarderen!

cadeaus & geschenkmanden

Geurige Verwennerij Mand

32,56 incl. btw

cadeaus & geschenkmanden

Resin Deluxe Wijn cadeau

28,37 incl. btw
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

cadeaus & geschenkmanden

EpoZeepparadijs

Vanaf 30,03
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Of wenst u liever zelf een geschenkmand in elkaar te steken dat kan.

Hieronder kan je een offerte aanvragen voor zelf in één gestoken geschenkmanden. Vul het onderstaande formulier in en wij zullen binnen de 48h je een gedetailleerde offerte bezorgen.

    Oh, hallo daar
    Leuk je te ontmoeten.

    Schrijf je in om elke maand gewelidige informatie te ontvangen.

    We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.