Retourbeleid

Retourbeleid

Laatst bijgewerkt: 23-08-2023

Dank u voor uw aankoop bij Windels green & deco resin. We streven ernaar om u hoogwaardige producten en diensten te leveren. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, bieden wij een retourbeleid aan dat hieronder wordt beschreven.

Retourvoorwaarden:

Alleen ongebruikte en onbeschadigde producten komen in aanmerking voor retournering.
Retourzendingen moeten binnen 14 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum worden ingediend.
Het originele aankoopbewijs of de factuur moet worden verstrekt als bewijs van aankoop.
Producten moeten in hun oorspronkelijke verpakking worden geretourneerd.

Uitzonderingen:

Houd er rekening mee dat we om hygiënische en veiligheidsredenen geen retourzendingen accepteren voor de volgende producten:

  1. Groenten
  2. Fruit
  3. Noten
  4. Kruiden
  5. Beddengoed
  6. Ondergoed
  7. korting percentage hoger of gelijk aan 80 & 90%

Deze items kunnen niet worden geretourneerd, tenzij ze bij levering beschadigd of defect waren. In dat geval verzoeken we u vriendelijk om onmiddellijk contact met ons op te nemen om het probleem te melden.

Retourproces:

Neem contact op met onze klantenservice via info@windelsgreen-decoresin.com of +3211753319 om uw retourzending aan te melden. Vermeld uw ordernummer en de reden van retour.

Zodra uw retourverzoek is goedgekeurd, ontvangt u instructies voor het verzenden van het product terug naar ons.

Verpak het product veilig in de originele verpakking om schade tijdens het transport te voorkomen.

Stuur het product terug naar het adres dat u van onze klantenservice heeft ontvangen.

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we overgaan tot verwerking van de terugbetaling of omruiling, afhankelijk van uw voorkeur.

Terugbetalingen:

Terugbetalingen worden verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode.
Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat de terugbetaling op uw rekening verschijnt, afhankelijk van uw financiële instelling.

Contact:

Voor vragen over ons retourbeleid of om een retourverzoek in te dienen, neemt u contact op met onze klantenservice op info@windelsgreen-decoresin.com of +3211753319.

Dit stuk retourbeleid is van toepassing op online aankopen bij Windels green & deco resin. Voor aankopen in onze fysieke winkellocaties gelden mogelijk afzonderlijke retourvoorwaarden die hieronder kan vinden.

Voor onze winkel geld volgende retourbeleid.

  1. Groenten, Fruit, Noten & Kruiden: Vanwege de aard van deze verse producten kunnen we geen retourneringen accepteren. We adviseren u om zorgvuldig te controleren wat u koopt om ervoor te zorgen dat het aan uw verwachtingen voldoet.

  2. Beddengoed & Ondergoed: Om hygiënische redenen kunnen beddengoed en ondergoed niet worden geretourneerd of geruild. We vragen om uw begrip hiervoor.

  3. Artikelen met een kortingpercentage van 80% of hoger: Items die zijn afgeprijsd met een korting van 80% of 90% of meer vallen niet onder ons retourbeleid en kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Ruilen:

Indien u een item wilt ruilen, vragen wij u dit binnen 10 werkdagen na aankoop te doen. Zorg ervoor dat u de originele kassabon meebrengt als bewijs van aankoop. We zullen ons best doen om u te helpen bij het vinden van een passend alternatief.

Bij Windels Green & Deco Resin doen we ons best om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankopen.

Dit stuk retourbeleid is van toepassing op fysieke aankopen bij Windels green & deco resin.

Mocht u vragen hebben over ons retourbeleid of hulp nodig hebben bij het ruilen van een item, neem dan gerust contact met ons op.

Let op: Dit retourbeleid kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Controleer deze pagina regelmatig voor eventuele updates.

Oh, hallo daar
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in om elke maand gewelidige informatie te ontvangen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.