Milieubewustzijn en Duurzaamheid

Duurzame Initiatieven bij Windels Green & Deco Resin

Bij Windels Green & Deco Resin hechten wij grote waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Onze initiatieven zijn erop gericht om onze impact op het milieu te minimaliseren en een positieve bijdrage te leveren aan onze prachtige groene omgeving in Hamont-Achel.

Handgemaakte Producten

Onze decoraties en sieraden worden met de hand gemaakt van epoxyhars. Dit proces stelt ons in staat om verspilling te minimaliseren en zorgt ervoor dat elk stuk uniek is. We kiezen bewust voor hoogwaardige materialen die lang meegaan, wat bijdraagt aan minder afval.

Verse Producten van Eigen Bodem

Onze verse groenten, fruit en walnoten worden lokaal geteeld, waardoor we de CO2-uitstoot van transport verminderen. Door lokaal te produceren, ondersteunen we tevens de biodiversiteit en de gezondheid van onze bodem.

Duurzame Geurkaarsen en Parfums

Onze geurkaarsen en geurstokjes worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van schadelijke chemicaliën. We gebruiken duurzame verpakkingsmaterialen die recyclebaar of herbruikbaar zijn. Dit vermindert de impact op het milieu en zorgt voor een schonere luchtkwaliteit in uw huis.

Energie-efficiëntie

Ons productieproces is geoptimaliseerd om energie-efficiënt te zijn. We maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen waar mogelijk en streven ernaar om onze ecologische voetafdruk continu te verkleinen.

Community Inzet

We werken samen met lokale gemeenschappen en ondersteunen groene initiatieven in onze regio. Door lokaal in te kopen en samen te werken met andere duurzame bedrijven, dragen we bij aan een sterk en veerkrachtig economisch ecosysteem.

Ondersteuning van Biodiversiteit

Onze productie en landbouwmethoden zijn gericht op het behoud en de bevordering van biodiversiteit. We vermijden het gebruik van schadelijke pesticiden en kunstmeststoffen en kiezen voor natuurlijke alternatieven die de bodemgezondheid verbeteren en het ecosysteem ondersteunen.

Bij Windels Green & Deco Resin zijn we toegewijd aan een duurzame toekomst. We nodigen u uit om deel uit te maken van onze groene reis en samen te werken aan een beter milieu voor de volgende generaties. Bezoek ons in het hart van Belgische Limburg en ervaar de duurzame schoonheid van onze handgemaakte producten.

Oh, hallo daar
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in om elke maand gewelidige informatie te ontvangen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.