Verse groenten, fruit & Walnoten

Onze verse producten

Welkom bij Windels green & deco resin

Bij Windels green & deco resin zijn we trots op onze selectie van verse groenten, fruit en walnoten, rechtstreeks uit onze moestuin in het hart van Hamont-Achel. We streven ernaar om u de beste kwaliteit te bieden, geteeld met respect voor de natuur en duurzaamheid. Onze producten worden met zorg geselecteerd en zijn een weerspiegeling van het rijke groene landschap waarin we ons bevinden.

Onze Producten

Groenten: Onze groenteafdeling biedt een verscheidenheid aan seizoensgebonden groenten. Van knapperige sla tot sappige tomaten, elke groente wordt met liefde en aandacht gekweekt. Proef de verse smaak van lokaal geteelde groenten, zonder toevoegingen of chemische bestrijdingsmiddelen.

Fruit: Geniet van ons assortiment vers fruit, zorgvuldig geplukt op het juiste moment van rijpheid. Of het nu gaat om zoete aardbeien in de zomer of knapperige appels in de herfst, ons fruit brengt de smaak van het seizoen rechtstreeks naar uw tafel.

Walnoten: Onze walnoten zijn een echte delicatesse. Met een volle, rijke smaak zijn ze perfect voor bakken, koken of gewoon als gezonde snack. We oogsten onze walnoten met de hand om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Hoeve Verkoop

Wij hechten veel waarde aan transparantie en direct contact met onze klanten. Daarom bieden wij hoeve verkoop aan. Bezoek ons in de moestuin en ervaar zelf de herkomst van uw voedsel. Hier zijn enkele richtlijnen om uw bezoek aangenaam en efficiënt te maken:

  1. Openingstijden: Onze hoeve verkoop is geopend op donderdag en vrijdag van 10:00 tot 21:00 en op zaterdag van 10:00 tot 18:00. Zondag en feestdagen zijn we gesloten.

  2. Afspraken: Voor een persoonlijk bezoek kunt u het beste van tevoren een afspraak maken. Dit kan telefonisch via +3211753319 of via e-mail op info@windelsgreen-decoresin.com.

  3. Betaling: We accepteren contante betalingen en betalingen met bankkaart. Zorg ervoor dat u gepast geld meeneemt, aangezien we beperkte wisselmogelijkheden hebben.

  4. Duurzaamheid: We moedigen onze klanten aan om hun eigen herbruikbare tassen en verpakkingen mee te nemen. Dit helpt ons om afval te verminderen en onze impact op het milieu te verkleinen.

  5. Seizoensgebonden Beschikbaarheid: Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van onze producten afhankelijk is van het seizoen en de oogst. We informeren u graag over wat er op dit moment beschikbaar is.

  6. Rondleiding: Bent u nieuwsgierig naar hoe we werken? Vraag naar een rondleiding door onze moestuin. We laten u graag zien hoe we onze groenten, fruit en walnoten telen en oogsten.

Bezoek Ons

Kom langs en ontdek de pure smaak van lokale producten bij Windels green & deco resin. Uw gezondheid en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteiten. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze moestuin en u te laten proeven van het beste dat Hamont-Achel te bieden heeft.

Voor meer informatie, neem contact met ons op via onze website of sociale mediakanalen. Blijf op de hoogte van onze nieuwste oogst en speciale aanbiedingen!

Oh, hallo daar
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in om elke maand gewelidige informatie te ontvangen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.