Inkoop Of Verkoop Van Klein Restpartijen

Inkoop & Verkoop Van Kleine Restpartijen

Je kan op dit moment geen partijen verkopen aan ons. Wij hebben momenteel partijhandel verlopig stop gezet. Onze excuses hier voor

Welkom bij Windels Green & Deco Resin! Naast onze specialiteit in decoratie en sieraden gemaakt uit epoxyhars, bieden we ook een unieke service aan waarbij we kleine restpartijen inkopen en deze producten vervolgens aan particulieren verkopen. Hieronder leggen we uit hoe we te werk gaan:

Welke Restpartijen Kopen Wij In?

Bij Windels Green & Deco Resin zijn we altijd op zoek naar diverse restpartijen, waaronder:

 • Kleding accessoires (bv: riemen, mutsen, sjaals, handschoenen)
 • Schoenen
 • Speelgoed
 • Meubels
 • Elektronica
 • Decoratieartikelen
 • Huis- en tuinbenodigdheden
 • Andere leuke producten

Op dit moment nemen we nog geen kleding zoals (jassen, T-shirts, broeken, hemden, pakken, & kinderkledij).

Ons Inkoopproces

 1. Contact met Verkopers: Als u een restpartij heeft die u wilt verkopen, kunt u contact met ons opnemen via e-mail (restpartijen@windelsgreen-decoresin.com), telefonisch (+3211753319) of ons contactformulier onderaan deze pagina. We zullen graag meer informatie verzamelen over de aangeboden producten.

 2. Beoordeling en Onderhandeling: Ons team zal de aangeboden restpartij beoordelen en een eerlijke prijs voorstellen op basis van de kwaliteit, hoeveelheid en marktwaarde van de producten. We streven naar een win-winsituatie voor alle betrokken partijen.

 3. Aankoop en Ophalen: Als we tot een akkoord komen, zullen we de restpartij van u kopen. We zorgen voor het logistieke aspect en regelen het ophalen van de producten op een geschikte locatie en tijdstip.

Verkoop aan Particulieren

Nadat we de restpartij hebben verworven, zorgen we ervoor dat deze producten beschikbaar zijn voor particulieren via onze winkel en/of onze webshop winkel op windelsgreen-decoresin.com. We promoten de producten op onze website en via sociale media om ervoor te zorgen dat ze de aandacht krijgen die ze verdienen.

Heeft u een restpartij die u wilt verkopen of wilt u meer informatie over ons inkoopproces? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om met u samen te werken.

Algemene voorwaarden partijhandel

Lees onze algemene voorwaarden voor partijhandel

 

Contactgegevens

Bedankt voor uw interesse in Windels Green & Deco Resin. We kijken ernaar uit om zaken met u te doen!

Contactformulier voor kleine Restpartijen

Op dit moment is ons partijhandel formulier offline gehaald. Je kan geen aanvraag doen voor nieuwe partijen te verkopen aan ons.
Sorry voor het ongemak.

Oh, hallo daar
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in om elke maand gewelidige informatie te ontvangen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.