Diffuser | Minimal collectie | White Tea Fig

16,00 incl. btw

De “Label my light diffuser minimal collectie White Tea & Fig” is een verfijnde en sfeervolle toevoeging aan je interieur. De geur van deze diffuser wordt gekenmerkt door kalmerende tonen van witte thee en de zoete tinten van vijg, waardoor je ruimte wordt gevuld met een ontspannende en uitnodigende ambiance.

Uitverkocht

EAN: 2000000170916 SKU: 10116 Categorieën: , Tags: ,

Product Aanvraag

Vraag hier je prijsofferte aan voor dit product. Vul in het formulier bij (vraag) in welke kleur, foto's of decoratie je er in verwerkt wil hebben.
Let hier wel bij op zodra je de offerte aanvraagt. Wij enkel een offerte maken met onze prijzen. Deze offerte is geen bestelling. Je krijgt de offerte in je mailbox zodra je hier een akkoord op geeft vragen wij je om de offerte te ondertekenen en deze aan ons terug te bezorgen zodra de getekende offerte bij ons terug binnen is dan hebben we een definitief akkoord en is je offerte bevestigd en word deze om gezet naar een bestelling. We zorgen er voor dat je bestelling nu zo spoedig mogelijk gemaakt wordt. mogelijke bij keuze van een foto vragen wij dan enkel om een foto bestand te bezorgen dit kan in het formaat: (.tiff, .jpeg, .jpg, .svg ) We vragen bij voorkeur om een (.tiff) bestand te sturen om de kwaliteit van de afbeelding te bewaren.