Walnoten in dop (gedroogd)

€3,82/per kg

Onze Walnoten in Dop Gedroogd zijn een premium selectie van noten, zorgvuldig geteeld en geoogst in de weelderige groene natuur van Hamont-Achel. Deze walnoten worden met de hand geplukt en vervolgens gedroogd gedurende 6 tot 7 maanden om hun natuurlijke smaak en voedingswaarde te behouden. Elke walnoot is een bewijs van kwaliteit en vakmanschap, perfect voor diverse culinaire toepassingen of als gezonde snack.

Levering tussen di 23 Jul 2024 en wo 24 Jul 2024
besteld in 8 Uren 45 Minuten = wordt di 23 Jul 2024 verzonden en geleverd tussen 0 en 1 dagen

3kg op voorraad

Koop dit product nu en verdien 4 Punten!
Weight (kg)
Actuele Gewicht 0.25kg
Verkoop prijs 0.96
EAN: 2000000143156 SKU: 10008 Categorie:

Product Aanvraag

Vraag hier je prijsofferte aan voor dit product. Vul in het formulier bij (vraag) in welke kleur, foto's of decoratie je er in verwerkt wil hebben.
Let hier wel bij op zodra je de offerte aanvraagt. Wij enkel een offerte maken met onze prijzen. Deze offerte is geen bestelling. Je krijgt de offerte in je mailbox zodra je hier een akkoord op geeft vragen wij je om de offerte te ondertekenen en deze aan ons terug te bezorgen zodra de getekende offerte bij ons terug binnen is dan hebben we een definitief akkoord en is je offerte bevestigd en word deze om gezet naar een bestelling. We zorgen er voor dat je bestelling nu zo spoedig mogelijk gemaakt wordt. mogelijke bij keuze van een foto vragen wij dan enkel om een foto bestand te bezorgen dit kan in het formaat: (.tiff, .jpeg, .jpg, .svg ) We vragen bij voorkeur om een (.tiff) bestand te sturen om de kwaliteit van de afbeelding te bewaren.