Geurloos kaars | potje 80 ml

3,31 incl. btw

Onze 80ml kaarspotjes zonder geur zijn perfect voor wie op zoek is naar een subtiele en stijlvolle toevoeging aan hun interieur. Met een heldere oranje kleur brengen deze kaarsen een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte. Handgemaakt met zorg en vakmanschap, zijn deze kaarsen gegoten in hoogwaardige glazen potjes die zowel duurzaam als elegant zijn.

Levering tussen do 25 Jul 2024 en vr 26 Jul 2024
besteld in 14 Uren 29 Minuten = wordt wo 24 Jul 2024 verzonden en geleverd tussen 2 en 3 dagen

3 op voorraad

Koop dit product nu en verdien 3 Punten!

EAN: 2000000209548 Categorieën: ,

Product Aanvraag

Vraag hier je prijsofferte aan voor dit product. Vul in het formulier bij (vraag) in welke kleur, foto's of decoratie je er in verwerkt wil hebben.
Let hier wel bij op zodra je de offerte aanvraagt. Wij enkel een offerte maken met onze prijzen. Deze offerte is geen bestelling. Je krijgt de offerte in je mailbox zodra je hier een akkoord op geeft vragen wij je om de offerte te ondertekenen en deze aan ons terug te bezorgen zodra de getekende offerte bij ons terug binnen is dan hebben we een definitief akkoord en is je offerte bevestigd en word deze om gezet naar een bestelling. We zorgen er voor dat je bestelling nu zo spoedig mogelijk gemaakt wordt. mogelijke bij keuze van een foto vragen wij dan enkel om een foto bestand te bezorgen dit kan in het formaat: (.tiff, .jpeg, .jpg, .svg ) We vragen bij voorkeur om een (.tiff) bestand te sturen om de kwaliteit van de afbeelding te bewaren.