Rond sieraad met meerdere hartjes

10,96 incl. btw

Verrijk je sieradencollectie met ons prachtige ronde zwarte sieraad, met liefdevolle hartjes subtiel verwerkt in duurzame epoxyhars. Dit unieke stuk is een ware uiting van elegantie en romantiek, perfect om je persoonlijke stijl te benadrukken en elke outfit een vleugje betovering te geven.

Verdien tot 11 Punten.
Zilver ketting (+€1,61)
Goudketting (+€1,95)
wax koord (+€0,42)
Zwart
bordeaux
roze
donker blauw
licht blauw
rood
grijs
wit

EAN: 2000000147345 SKU: N/B Categorieën: , , Tags: ,

Product Aanvraag

Vraag hier je prijsofferte aan voor dit product. Vul in het formulier bij (vraag) in welke kleur, foto's of decoratie je er in verwerkt wil hebben.
Let hier wel bij op zodra je de offerte aanvraagt. Wij enkel een offerte maken met onze prijzen. Deze offerte is geen bestelling. Je krijgt de offerte in je mailbox zodra je hier een akkoord op geeft vragen wij je om de offerte te ondertekenen en deze aan ons terug te bezorgen zodra de getekende offerte bij ons terug binnen is dan hebben we een definitief akkoord en is je offerte bevestigd en word deze om gezet naar een bestelling. We zorgen er voor dat je bestelling nu zo spoedig mogelijk gemaakt wordt. mogelijke bij keuze van een foto vragen wij dan enkel om een foto bestand te bezorgen dit kan in het formaat: (.tiff, .jpeg, .jpg, .svg ) We vragen bij voorkeur om een (.tiff) bestand te sturen om de kwaliteit van de afbeelding te bewaren.