Make-up spiegel

Vanaf 11,82

Voor een glanzende toevoeging aan jouw schoonheidsroutine biedt Windels Green & Deco Resin een unieke make-up spiegel, met liefde vervaardigd uit hoogwaardige epoxyhars. Deze prachtige spiegel voegt niet alleen functionaliteit toe aan je make-up ritueel, maar dient ook als een stijlvol decoratief element. Ontdek de perfecte combinatie van schoonheid en vakmanschap in onze collectie. Bestel nu en geef je make-uphoekje een vleugje glamour!

Levering tussen do 25 Jul 2024 en vr 26 Jul 2024
Levering tussen do 25 Jul 2024 en vr 26 Jul 2024
besteld in 8 Uren 33 Minuten = wordt wo 24 Jul 2024 verzonden en geleverd tussen 1 en 2 dagen
besteld in 8 Uren 33 Minuten = wordt wo 24 Jul 2024 verzonden en geleverd tussen 1 en 2 dagen
Verdien tot 12 Punten.

EAN: 2000000176499 SKU: N/B Categorieën: , , ,

Product Aanvraag

Vraag hier je prijsofferte aan voor dit product. Vul in het formulier bij (vraag) in welke kleur, foto's of decoratie je er in verwerkt wil hebben.
Let hier wel bij op zodra je de offerte aanvraagt. Wij enkel een offerte maken met onze prijzen. Deze offerte is geen bestelling. Je krijgt de offerte in je mailbox zodra je hier een akkoord op geeft vragen wij je om de offerte te ondertekenen en deze aan ons terug te bezorgen zodra de getekende offerte bij ons terug binnen is dan hebben we een definitief akkoord en is je offerte bevestigd en word deze om gezet naar een bestelling. We zorgen er voor dat je bestelling nu zo spoedig mogelijk gemaakt wordt. mogelijke bij keuze van een foto vragen wij dan enkel om een foto bestand te bezorgen dit kan in het formaat: (.tiff, .jpeg, .jpg, .svg ) We vragen bij voorkeur om een (.tiff) bestand te sturen om de kwaliteit van de afbeelding te bewaren.