Geurflesje

23,22 incl. btw

Ontdek de betoverende wereld van onze Epoxyhars Geurflesjes – een meesterlijke combinatie van ambachtelijke kunst en verfijnde esthetiek. Elk geurflesje is zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige epoxyhars en biedt een visueel genot dat de zintuigen prikkelt. Verkrijgbaar in een spectrum van prachtige kleuren, deze flesjes zijn ontworpen om een vleugje elegantie en verfijning toe te voegen aan elke ruimte.

Levering tussen do 25 Jul 2024 en vr 26 Jul 2024
besteld in 9 Uren 9 Minuten = wordt wo 24 Jul 2024 verzonden en geleverd tussen 1 en 2 dagen
Verdien tot 23 Punten.

EAN: 2000000145891 SKU: N/B Categorieën: , ,

Product Aanvraag

Vraag hier je prijsofferte aan voor dit product. Vul in het formulier bij (vraag) in welke kleur, foto's of decoratie je er in verwerkt wil hebben.
Let hier wel bij op zodra je de offerte aanvraagt. Wij enkel een offerte maken met onze prijzen. Deze offerte is geen bestelling. Je krijgt de offerte in je mailbox zodra je hier een akkoord op geeft vragen wij je om de offerte te ondertekenen en deze aan ons terug te bezorgen zodra de getekende offerte bij ons terug binnen is dan hebben we een definitief akkoord en is je offerte bevestigd en word deze om gezet naar een bestelling. We zorgen er voor dat je bestelling nu zo spoedig mogelijk gemaakt wordt. mogelijke bij keuze van een foto vragen wij dan enkel om een foto bestand te bezorgen dit kan in het formaat: (.tiff, .jpeg, .jpg, .svg ) We vragen bij voorkeur om een (.tiff) bestand te sturen om de kwaliteit van de afbeelding te bewaren.