3 delige halsketting

3,78 incl. btw

Natuurlijke schoonheid ontmoet moderne kunst in onze unieke epoxyhars halsketting. Deze prachtige creatie van Windels Green & Deco Resin bevat drie met de hand vervaardigde elementen van glinsterend epoxyhars, elk met zijn eigen betoverende kleuren en patronen. Elk stuk is een kunstwerk op zich, en samen vormen ze een elegante en eigentijdse halsketting die je look zal verfraaien en je persoonlijkheid zal laten stralen. Koop nu en draag een stukje van onze creatieve passie met trots.

Levering tussen do 25 Jul 2024 en vr 26 Jul 2024
besteld in 8 Uren 17 Minuten = wordt wo 24 Jul 2024 verzonden en geleverd tussen 1 en 2 dagen
Verdien tot 4 Punten.
Zilver ketting (+€1,69)
Goudketting (+€2,03)
wax koord (+€0,50)
Zwart
bordeaux
roze
donker blauw
licht blauw
rood
grijs
wit

EAN: 2000000166636 SKU: N/B Categorieën: , Tags: ,

Product Aanvraag

Vraag hier je prijsofferte aan voor dit product. Vul in het formulier bij (vraag) in welke kleur, foto's of decoratie je er in verwerkt wil hebben.
Let hier wel bij op zodra je de offerte aanvraagt. Wij enkel een offerte maken met onze prijzen. Deze offerte is geen bestelling. Je krijgt de offerte in je mailbox zodra je hier een akkoord op geeft vragen wij je om de offerte te ondertekenen en deze aan ons terug te bezorgen zodra de getekende offerte bij ons terug binnen is dan hebben we een definitief akkoord en is je offerte bevestigd en word deze om gezet naar een bestelling. We zorgen er voor dat je bestelling nu zo spoedig mogelijk gemaakt wordt. mogelijke bij keuze van een foto vragen wij dan enkel om een foto bestand te bezorgen dit kan in het formaat: (.tiff, .jpeg, .jpg, .svg ) We vragen bij voorkeur om een (.tiff) bestand te sturen om de kwaliteit van de afbeelding te bewaren.