Beste klanten van Windels Green & Deco Resin,

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, introduceren we een speciale actie die je niet wilt missen! 🎉 Vanaf 4 januari start onze exclusieve temperatuurkorting!

Hoe werkt het? Het is simpel! Het kortingspercentage is gebaseerd op de temperatuur om 19 uur. Het aantal graden Celsius is het percentage korting dat je krijgt op ALLE producten uit ons seizoensassortiment en partijhandel (met uitzondering van epoxyhars artikelen). Deze geweldige aanbieding is geldig in zowel onze fysieke winkel als online via onze webshop.

📅 Wanneer?
De actie begint op 4 januari en loopt de hele maand januari!

⏰ Tijdsvenster:
De temperatuur om 19 uur bepaalt de korting die je ontvangt, en deze aanbieding duurt 24 uur lang. Dus wees er snel bij om van de beste deals te profiteren!

Let op: De actie is niet van toepassing op onze epoxyhars assortiment of artikelen.

Mis deze kans niet om je favoriete decoratie, seizoensartikelen en meer te scoren tegen ongelooflijke prijzen. Bezoek onze winkel op Beukenlaan 8, 3930 Hamont-Achel, België, of surf naar onze webshop op windelsgreen-decoresin.com.

Vragen? Neem gerust contact met ons op via info@windelsgreen-decoresin.com of bel ons op +3211753319.

Laten we samen het nieuwe jaar inluiden met geweldige kortingen en prachtige decoraties! 🌈✨

Met vriendelijke groet,
Windels Green & Deco Resin 🌿🛍️

Product Aanvraag

Vraag hier je prijsofferte aan voor dit product. Vul in het formulier bij (vraag) in welke kleur, foto's of decoratie je er in verwerkt wil hebben.
Let hier wel bij op zodra je de offerte aanvraagt. Wij enkel een offerte maken met onze prijzen. Deze offerte is geen bestelling. Je krijgt de offerte in je mailbox zodra je hier een akkoord op geeft vragen wij je om de offerte te ondertekenen en deze aan ons terug te bezorgen zodra de getekende offerte bij ons terug binnen is dan hebben we een definitief akkoord en is je offerte bevestigd en word deze om gezet naar een bestelling. We zorgen er voor dat je bestelling nu zo spoedig mogelijk gemaakt wordt. mogelijke bij keuze van een foto vragen wij dan enkel om een foto bestand te bezorgen dit kan in het formaat: (.tiff, .jpeg, .jpg, .svg ) We vragen bij voorkeur om een (.tiff) bestand te sturen om de kwaliteit van de afbeelding te bewaren.    

Ontdek meer van Windels green & deco resin

Abonneer u nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder