🌟 Beste vrienden van Windels Green & Deco Resin! 🌿✨

Wij wensen jullie een sprankelend en gezond 2024 toe! 🎉 Hartelijk dank voor al jullie fantastische aankopen in 2023. Jullie steun en enthousiasme hebben ons jaar extra bijzonder gemaakt.

🙏 Laten we samen terugblikken op geweldige herinneringen en vooruitkijken naar een nieuw jaar vol mogelijkheden. In 2024 hebben we enkele verrassingen en nieuwe, prachtige items voor jullie in petto. 🎁

Bedankt voor het vertrouwen in Windels Green & Deco Resin. We hopen jullie allemaal weer aan boord te zien in het komende jaar. 🌈✨

Heb een schitterende jaarwisseling en tot snel!

Met warme groeten,
Windels Andy
Windels Green & Deco Resin

📧 info@windelsgreen-decoresin.com
📞 +3211753319
🌐 windelsgreen-decoresin.com
📍 Beukenlaan 8, 3930 Hamont-Achel, België

#NieuwJaar #Dankbaarheid #WindelsGreenDecoResin #2024 #ShopLokaal 🛍️🌿

Product Aanvraag

Vraag hier je prijsofferte aan voor dit product. Vul in het formulier bij (vraag) in welke kleur, foto's of decoratie je er in verwerkt wil hebben.
Let hier wel bij op zodra je de offerte aanvraagt. Wij enkel een offerte maken met onze prijzen. Deze offerte is geen bestelling. Je krijgt de offerte in je mailbox zodra je hier een akkoord op geeft vragen wij je om de offerte te ondertekenen en deze aan ons terug te bezorgen zodra de getekende offerte bij ons terug binnen is dan hebben we een definitief akkoord en is je offerte bevestigd en word deze om gezet naar een bestelling. We zorgen er voor dat je bestelling nu zo spoedig mogelijk gemaakt wordt. mogelijke bij keuze van een foto vragen wij dan enkel om een foto bestand te bezorgen dit kan in het formaat: (.tiff, .jpeg, .jpg, .svg ) We vragen bij voorkeur om een (.tiff) bestand te sturen om de kwaliteit van de afbeelding te bewaren.    

Ontdek meer van Windels green & deco resin

Abonneer u nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder