Men body kaars

7,26 incl. btw

Ontdek onze unieke kaars in de vorm van een mannenlichaam,  Deze kaars straalt niet alleen warmte uit, maar is ook een prachtige decoratie voor elk interieur. Met een verfijnde afwerking en een subtiele geur voegt onze Men Body kaars een stijlvolle touch toe aan elke ruimte. Ideaal als geschenk of om zelf van te genieten.

Uitverkocht

EAN: 2000000328485 Categorieën: , ,

Product Aanvraag

Vraag hier je prijsofferte aan voor dit product. Vul in het formulier bij (vraag) in welke kleur, foto's of decoratie je er in verwerkt wil hebben.
Let hier wel bij op zodra je de offerte aanvraagt. Wij enkel een offerte maken met onze prijzen. Deze offerte is geen bestelling. Je krijgt de offerte in je mailbox zodra je hier een akkoord op geeft vragen wij je om de offerte te ondertekenen en deze aan ons terug te bezorgen zodra de getekende offerte bij ons terug binnen is dan hebben we een definitief akkoord en is je offerte bevestigd en word deze om gezet naar een bestelling. We zorgen er voor dat je bestelling nu zo spoedig mogelijk gemaakt wordt. mogelijke bij keuze van een foto vragen wij dan enkel om een foto bestand te bezorgen dit kan in het formaat: (.tiff, .jpeg, .jpg, .svg ) We vragen bij voorkeur om een (.tiff) bestand te sturen om de kwaliteit van de afbeelding te bewaren.