Set van 3 haarspelden

8,09 incl. btw

Ontdek de elegantie van onze unieke set van 3 haarspelden, handgemaakt met liefde en vakmanschap uit hoogwaardige epoxyhars. Elk stuk is een kunstwerk op zich, met levendige kleuren en subtiele glans die elke haarstijl accentueren. Onze haarspelden zijn lichtgewicht en comfortabel, perfect voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden. Voeg een vleugje stijl en verfijning toe aan je look met deze prachtige en duurzame accessoires, die je haar moeiteloos transformeren.

Levering tussen do 25 Jul 2024 en vr 26 Jul 2024
besteld in 9 Uren 3 Minuten = wordt wo 24 Jul 2024 verzonden en geleverd tussen 1 en 2 dagen
Verdien tot 8 Punten.

EAN: 2000000326832 SKU: N/B Categorieën: , , ,

Product Aanvraag

Vraag hier je prijsofferte aan voor dit product. Vul in het formulier bij (vraag) in welke kleur, foto's of decoratie je er in verwerkt wil hebben.
Let hier wel bij op zodra je de offerte aanvraagt. Wij enkel een offerte maken met onze prijzen. Deze offerte is geen bestelling. Je krijgt de offerte in je mailbox zodra je hier een akkoord op geeft vragen wij je om de offerte te ondertekenen en deze aan ons terug te bezorgen zodra de getekende offerte bij ons terug binnen is dan hebben we een definitief akkoord en is je offerte bevestigd en word deze om gezet naar een bestelling. We zorgen er voor dat je bestelling nu zo spoedig mogelijk gemaakt wordt. mogelijke bij keuze van een foto vragen wij dan enkel om een foto bestand te bezorgen dit kan in het formaat: (.tiff, .jpeg, .jpg, .svg ) We vragen bij voorkeur om een (.tiff) bestand te sturen om de kwaliteit van de afbeelding te bewaren.