Beste Windels Green & Deco Resin,

🎁 Ontdek onze prachtige geschenkmanden en leuke cadeau-opties! 🎁

Verras je dierbaren met stijlvolle en unieke geschenken, zoals onze handgemaakte epoxyhars fleshouder met onderleggers, perfect voor het presenteren van een heerlijke fles wijn. Geniet van een gezellig moment met bijpassende wijnglazen, allemaal in één prachtig samengesteld pakket.

Of kies voor ons luxueuze Zeeppompje cadeau, inclusief handzeep, washand en handdoek, voor een vleugje verfijning in de badkamer.

En voor degenen die van heerlijke geuren houden, hebben we geurflesjes uit epoxyhars met betoverende aroma’s uit het Label My Light assortiment. Een perfecte combinatie van elegantie en aromatherapie.

Laat je geliefden genieten van deze bijzondere geschenken, met liefde samengesteld door Windels Green & Deco Resin. Bestel nu en maak elke gelegenheid onvergetelijk!

Product Aanvraag

Vraag hier je prijsofferte aan voor dit product. Vul in het formulier bij (vraag) in welke kleur, foto's of decoratie je er in verwerkt wil hebben.
Let hier wel bij op zodra je de offerte aanvraagt. Wij enkel een offerte maken met onze prijzen. Deze offerte is geen bestelling. Je krijgt de offerte in je mailbox zodra je hier een akkoord op geeft vragen wij je om de offerte te ondertekenen en deze aan ons terug te bezorgen zodra de getekende offerte bij ons terug binnen is dan hebben we een definitief akkoord en is je offerte bevestigd en word deze om gezet naar een bestelling. We zorgen er voor dat je bestelling nu zo spoedig mogelijk gemaakt wordt. mogelijke bij keuze van een foto vragen wij dan enkel om een foto bestand te bezorgen dit kan in het formaat: (.tiff, .jpeg, .jpg, .svg ) We vragen bij voorkeur om een (.tiff) bestand te sturen om de kwaliteit van de afbeelding te bewaren.    

Ontdek meer van Windels green & deco resin

Abonneer u nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder