Beste klanten en vrienden van Windels Green & Deco Resin,

We hebben opwindend nieuws om met jullie te delen! Onze heerlijke selectie van verse groenten, fruit, noten en kruiden heeft een gloednieuwe thuis gevonden op onze vernieuwde website. Vanaf 1 september 2023 kun je al onze versproducten ontdekken op onze nieuwe online bestemming, en onze oude webshop webshop.lekkerekoopjes-versekoopjes.com zal permanent worden gesloten en niet meer bereikbaar zijn.

We begrijpen dat je vertrouwd bent geraakt in het vinden van de beste verse lekkernijen op onze oude website, maar we zijn ervan overtuigd dat je de nieuwe ervaring net zo, zo niet meer, zult waarderen. Hier zijn enkele redenen waarom de verhuizing een positieve stap is:

1. Een Verbeterde Ervaring:

Onze nieuwe website is ontworpen met jou in gedachten. Het biedt een verbeterde en intuïtieve winkelervaring, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om onze verse producten te vinden en te bestellen.

2. Uitgebreider Aanbod:

Met de verhuizing naar onze nieuwe website kunnen we ons assortiment van verse groenten, fruit, noten en kruiden uitbreiden. We zijn toegewijd om je een nog bredere selectie van hoogwaardige verse lekkernijen aan te bieden.

3. Gemakkelijke Navigatie:

De nieuwe website is geoptimaliseerd voor moeiteloze navigatie, zodat je snel kunt bladeren door de verschillende categorieën van verse producten en gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

4. Veilige en Betrouwbare Bestellingen:

Onze nieuwe website blijft dezelfde betrouwbare service bieden die je van ons gewend bent. Je kunt nog steeds rekenen op veilige en snelle bestellingen van verse producten van de hoogste kwaliteit.

Hoe Kun Je Ons Vinden:

Om onze nieuwe website te ontdekken en onze verse lekkernijen te bestellen, ga naar www.windelsgreen-decoresin.com en klik op de sectie “Verse Lekkernijen” in het menu. Je wordt doorgestuurd naar onze nieuwe verspagina, waar je meteen kunt beginnen met shoppen.

We willen je bedanken voor je voortdurende steun en vertrouwen in Windels Green & Deco Resin. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze nieuwe website en je te voorzien van de beste verse producten die de natuur te bieden heeft.

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het navigeren op onze nieuwe website? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@windelsgreen-decoresin.com of telefonisch via +3211753319.

Met vriendelijke groet, Windels Green & Deco Resin

Ons Adres: Beukenlaan 8, 3930 Hamont-Achel, België

Ontdek meer van Windels green & deco resin

Abonneer u nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder